200 гр кускусу
середня морквина
і пропорційна їй цибулина:)
трошки печериць
заморожена стручкова квасоля - кількість за смаком
50 гр вершкового масла
чорний кунжут
зіра
сіль
перець
Додавати чи змінювати овочеві інгредієнти можна в довільному порядку, аби смакувало.
Приготування:
Гриби почистила, посмажила на вершковому маслі, відклала окремо. Відварила трохи квасолі, порізала. Моркву і цибулю кубиками обсмажила на маслі. Туди ж додала гриби і квасолю, засипала кускусом, залила водою (кількість не пам'ятаю - на око не помилитесь), посолила, поперчила, накрила сковорідку кришкою. Готується доволі швидко - хвилин 15. Потім додала трохи насіння чорного кунжуту і зіру. Вийшла смачна мароканська страва в українській інтерпретації.
