На сайт О проекте Контакты

Кускус з овочами і грибами

Сообщение Yulia » 03 апр 2013, 23:16

На 4 порції знадобиться:

200 гр кускусу
середня морквина
і пропорційна їй цибулина:)
трошки печериць
заморожена стручкова квасоля - кількість за смаком
50 гр вершкового масла
чорний кунжут
зіра
сіль
перець
Додавати чи змінювати овочеві інгредієнти можна в довільному порядку, аби смакувало.

Приготування:

Гриби почистила, посмажила на вершковому маслі, відклала окремо. Відварила трохи квасолі, порізала. Моркву і цибулю кубиками обсмажила на маслі. Туди ж додала гриби і квасолю, засипала кускусом, залила водою (кількість не пам'ятаю - на око не помилитесь), посолила, поперчила, накрила сковорідку кришкою. Готується доволі швидко - хвилин 15. Потім додала трохи насіння чорного кунжуту і зіру. Вийшла смачна мароканська страва в українській інтерпретації.

Кускус з овочами і грибами
Yulia
 
Сообщения: 19
Зарегистрирован: 16 апр 2012, 15:45

Сообщение Лилия » 05 апр 2013, 10:26

Яка краса! Виглядає смачно, та ще й така романтична подача ;) Дякую за рецепт! Якраз пачка кускусу чекала своєї черги :)
ЛилияАватара пользователя
Администратор
 
Сообщения: 100
Зарегистрирован: 05 дек 2011, 23:38

Сообщение Yulia » 05 апр 2013, 16:31

Дякую)) З мене тепер котлети по-київськи найближчим часом і ще одна страва. Але поки не розповідатиму, бо ніколи не готувала. Словом, якщо котлети будуть без "супроводу", знач завалила діло))
Yulia
 
Сообщения: 19
Зарегистрирован: 16 апр 2012, 15:45


Вернуться в Вторые блюда из круп и макаронных изделий



Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1