Для приготування знадобиться кілька простих інгредієнтів:
2 склянки чорної смородини
2 яєчні білки
3 столові ложки цукру
1 столова ложка желатину
Смородину перебрала, промила, висушила і збила блендером з 2 столовими ложками цукру. Решту цукру збила з білками до піни. Змішала білки зі смородиною.
Тим часом розвела желатин в теплій воді, злегка охолодила і потрохи додала в білково-смородинову масу, акуратно вимішала.
Розлила масу в склянки (бажано в більші, бо виходить 2 склянки по 200 мл і одна по 50 мл). Коли маса охолола до кімнатної температури, поставила її в холодильник.
Десерт можна прикрасити збитими з цукровою пудрою вершками, ягодима чи листочками м'яти.
Bon appetit!
